3 Μαΐου, 2024

Χηνόπουλος: «Όταν βγει η απόφαση θα πληρωθούν και οι εννέα» (VID)

Στο hxonews μίλησε ο πρόεδρος του ΟΦΙ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Συνεργασία Ανάπτυξη για την Ιεράπετρα μας».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΙ Θανάσης Χηνόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των προσφυγών και εξήγησε την κατάσταση στον κόσμο. Δυστυχώς παρατηρείται το τελευταίο διάστημα μια τάση να διαστρεβλώνονται οι δηλώσεις του με σκοπό να παρουσιάζεται ο ίδιος και ο ΟΦΙ με το χειρότερο πρόσωπο. Γράφτηκε και προωθήθηκε για επιλεκτική πληρωμή σε αυτούς που δεν έκαναν προσφυγή, διαμορφώνοντας την εντύπωση ότι δεν θα πληρωθούν ποτέ οι υπόλοιποι.

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ ξεκαθάρισε κάποια πράγματα. Καταρχήν είπε ότι το Δ.Σ. εφάρμοσε τις οδηγίες των νομικών συμβούλων. Τόνισε ότι λόγω του ότι οι εννέα παίκτες πήγαν δικαστικά είναι υποχρεωμένος να περιμένει την απόφαση. Όταν θα βγει, τότε θα πληρώσει ότι προβλέπεται και γι αυτούς. Για ακόμα μια φορά επανέλαβε ότι δεν κατακρίνει τους παίκτες για το ότι ζητάνε περισσότερα χρήματα, κατακρίνει τον τρόπο να διασύρουν τον ίδιο και την ομάδα.