2 Μαΐου, 2024

Χανιά: Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με τον Υφυπουργό Υποδομών

Τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Νίκο Ταχιάο, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί ο Υφυπουργός στην Κρήτη συνάντησε η Βουλευτής Χανίων κ. Σέβη Βολουδάκη. Επισκέφθηκαν μαζί τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης. Η κ. Βολουδάκη τόνισε για ακόμα μια φορά, πως ο ΟΑΚ πραγματοποιεί τεράστιας σημασίας έργα για τα Χανιά.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το εργοτάξιο της νέας γέφυρας του ποταμού Κερίτη, όπου ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή και τόνισε πως θα υπάρξει συνεχής ροή χρημάτων από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από το οποίο και χρηματοδοτείται το έργο.Η κ. Βολουδάκη επεσήμανε πως βρίσκεται και η ίδια σε διαρκή συνεργασία και επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου, προκειμένου να επιταχυνθεί η διευθέτηση διοικητικών εκκρεμοτήτων που αφορούν στην ολοκλήρωση του έργου.

Τέλος, επισκέφθηκαν μαζί τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογέρη, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα θέματα αρμοδιότητας του Υφυπουργού που αφορούν στο Νομό.