26 Σεπτεμβρίου, 2023

Χανιά: Νέα υποψηφιότητα μαζί με τον Δημήτρη Ανθούση

Συμπορεύομαι με τον Δημήτρη Ανθούση για να μη μετράμε άλλες χαμένες τετραετίες

Ως δημότης του Δήμου Πλατανιά αγαπάω τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και προβληματίζομαι για το μέλλον του. Σε όλη μου τη διαδρομή θεωρούσα κι εξακολουθώ να θεωρώ υποχρέωσή μου να είμαι ενεργός ως πολίτης, να συνεισφέρω, όπου μπορώ, με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτω, στα κοινά του Δήμου μας.

Αυτή η στάση ζωής, με οδήγησε στην απόφαση να συμπορευτώ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά», στην κρίσιμη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Συμπορεύομαι με ένα νέο άνθρωπο, αγωνιστή, με όρεξη για δουλειά: τον Δημήτρη Ανθούση. Αποφάσισα να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις στην πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με λόγο πειστικό, παρουσία διαρκή, προτάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, για την προκοπή του τόπου μας και όλων των ανθρώπων του.

Είμαι ανοιχτός στο να ακούσω τα προβλήματα, τις θέσεις και τις προτάσεις των συνδημοτών μας και μαζί να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό τόσο για να δοθούν λύσεις, όσο και για να γίνουν παρεμβάσεις και έργα που είναι απαραίτητα στον Δήμο μας και τα περιμένουμε εδώ και χρόνια.

Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ από τη δική μου πλευρά, όπως έκανα και στο παρελθόν ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Βουκολιών, για το καλό του Δήμου μας.

Μανώλης Φουντουλάκης
Αγρότης
Επί σειρά ετών αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Βουκολιών