28 Μαρτίου, 2024

Χαλκιδική: Άγριο φονικό στη Στρατονίκη – Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Στρατονίκης, στη Χαλκιδική, μετά από το άγριο φονικό που έγινε σήμερα το πρωί όταν ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν γείτονες, ένας 36χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη 39χρονη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Μετά το άγριο έγκλημα ο 36χρονος αυτοκτόνησε…

Το 8χρονο παιδί, από τον πυροβολισμό  τραυματίστηκε στα μάτια και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου κρίθηκε καλά στην υγεία του.

Το παιδί έχει τραύμα στον αγκώνα για το οποίο θα πρέπει να χειρουργηθεί, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα κοριτσάκι 12 ετών, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Τη σορό της άτυχης 36χρονης και του δράστη, εντόπισε η θεία του 39χρονου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Πώς ξεκίνησαν όλα
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας (22/5) όταν ο άνδρας διαπληκτίστηκε με τη σύζυγό του. Στη συνέχεια άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα έντρομα μάτια του 8χρονου γιου τους.

«Είναι ένα δράμα αυτό που ζούμε στην περιοχή. Έχουμε μείνει με την απορία γιατί ο 36χρονος έκανε κάτι τέτοιο. Το ζευγάρι ήταν μία χαρά, με τα παιδιά τους και πριν λίγο καιρό είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι. Πρέπει να υπήρξε ένα μικρό καβγαδάκι κι έτσι να εκτυλίχθηκε το συμβάν» είπε στο GRTimes.gr o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου.

Πληροφορίες του Voria.gr αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές διενέξεις.

Άλλες πηγές σημειώνουν ότι η γυναίκα ήθελε να χωρίσει τον 36χρονο και πιθανόν αυτό ήταν ο λόγος του τσακωμού τους.

Φωτογραφία αρχείου