19 Απριλίου, 2024

Μπέργκ: Διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το μέλλον του και τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν αγχώνεται για το πού θα τον βρει η νέα σεζόν, αφού έχει αρκετές επιλογές.

Ο Σουηδός δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ, αλλά τόνισε πως η παραμονή του στη ρωσική ομάδα δεν είναι δεδομένη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα Sport-express.ru:

Για το αν θα υπογράψει για έναν έξτρα μήνα, μιας και το ρωσικό πρωτάθλημα ξεκινάει Ιούλιο ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο: “Δεν έχω υπογράψει ακόμη, αλλά θα δούμε. Υπάρχει ακόμα χρόνος.”

Για τις διαπραγματεύσεις ενός συμβολαίου μακράς διάρκειας: “Όλα εξαρτώνται από το Κρασνοντάρ. Είμαι επαγγελματίας. Όσο υπάρχει συμβόλαιο, θα συμμορφώνομαι με όλους τους όρους του.

Για το αν θέλει να μείνει: “Μου αρέσει εδώ. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αλλά, επαναλαμβάνω – όλα εξαρτώνται από την διοίκηση. Αν μη τι άλλο, έχω επιλογές, δεν αγχώνομαι. Νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες.”Για το ότι τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως η Κρασνοντάρ θέλει να αποχωριστεί τον Μπεργκ και ακόμη 4 ποδοσφαιριστές: “Ούτε που το άκουσα. Υπάρχουν πάντα πολλές φήμες, ειδικά τέτοια περίοδο. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια, όλοι προτείνουν κάτι.”