28 Μαρτίου, 2024

Αύριο οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τους συνταξιούχους που αδικούνται από την προσωπική διαφορά

Αύριο (Τρίτη 14/2) θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την ανακούφιση όσων συνταξιούχων αδικούνται από την προσωπική διαφορά. Αυτό ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ στην Κοζάνη, αφού το επιτρέπει ο δημοσιονομικός χώρος.

«Θα ανακοινωθεί αύριο ανακούφιση όσων αδικούνται ακόμα από την προσωπική διαφορά Κατρούγκαλου», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι όσοι αναμένουν επικουρική σύνταξη θα λαμβάνουν 100 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Από την άλλη ο πρωθυπουργός εξέφρασε στην πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές. 

"Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δύναμη αυτοπεποίθησης και θα κερδίσει τις εκλογές. Σήμερα η Κοζάνη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα που ακούγεται σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, αντηχώντας από άκρη σε άκρη της χώρας, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δύναμη αυτοπεποίθησης και θα κερδίσει και τις εκλογές", είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

"Καθώς μπαίνουμε στην τελευταία ευθεία για τις εκλογές, αυτό δεν είναι άλλο από το διπλό μήνυμα που εκπέμπει πια κάθε γωνιά της πατρίδος μας. Το μήνυμά της αυτοδύναμης Ελλάδας και της αυτοδύναμης και πρωτοπόρας Νέας Δημοκρατίας.

Το μήνυμα που στέλνετε εσείς οι Μακεδόνες είναι το έναυσμα της νίκης για να κάνουμε ακόμα πιο γερές τις βάσεις που θεμελιώσαμε και να κτίσουμε, όλες και όλοι μαζί, ένα καλύτερο αύριο για την όμορφη περιοχή σας, που πάντα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου".

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την ενθουσιώδη, όπως είπε, υποδοχή που του επιφύλαξαν και τόνισε πως η επόμενη συγκέντρωση θα γίνει σε μεγαλύτερο ακόμα, χώρο για να χωρέσουν και αυτοί που έμειναν απέξω από την αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

madata.gr