24 Ιουνίου, 2024

Αστρολόγος ισχυρίζεται ότι προβλέπει την ημερομηνία του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου – Είναι μέσα στον Ιούνιο

Τον Νοστράδαμο τον βλέπουμε να εμφανίζεται… αραιά και που στην επικαιρότητα με αφορμή διάφορες προφητείες του, οι οποίες βγήκαν (ή και όχι) πραγματικές.

Φυσικά υπάρχει και η Μπάμπα Βάνγκα, αγαπημένη προσωπικότητα των social media, η οποία μπορεί να πέθανε πριν από 28 χρόνια, αλλά οι φανατικοί ακόλουθοί της δηλώνουν πως έχει αφήσει πίσω της προβλέψεις… σχεδόν για πάντα!

Υπάρχουν βέβαια και οι αυτοαποκαλούμενοι χρονοταξιδιώτες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ήρθαν από το μέλλον και μας προειδοποιούν για όλα τα δεινά που θα μας βρουν, με την επιτυχία των προβλέψεών τους να ξεπερνά μετά βίας το 0,1%!

Κι όμως, αν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, το τελευταίο διάστημα έχουμε ακόμα μια πηγή… προβλέψεων για το μέλλον!

Ένας αστρολόγος προβλέπει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Ο λόγος για τον αστρολόγο και μέντιουμ Κουσάλ Κουμάρ, ο οποίος προβλέπει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ισχυριζόμενος ότι έχει στοιχεία του με τη μορφή ενός βεδικού χάρτη αστρολογίας που βασίζεται σε ευθυγραμμίσεις πλανητών και αστεριών.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, ο Κουμάρ ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον και… σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, οι προβλέψεις είναι αρκετά δυσοίωνες.

Ο Κουμάρ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους ως ο «νέος Νοστράδαμος», ισχυρίστηκε ότι έχει ιστορικό ορθών προβλέψεων συγκρούσεων καθώς προηγουμένως οραματίστηκε εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, Βόρειας και Νότιας Κορέας, Κίνας και Ταϊβάν και Ρωσίας και Ουκρανίας.

Όταν πρόκειται για το μέλλον, ο Κουμάρ ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα θα πάρουν μια στροφή προς το χειρότερο σε λίγες μόνο ημέρες.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο Κουμάρ έδειξε την 18η Ιουνίου ως πιθανή ημερομηνία για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, αν και προειδοποίησε ότι θα μπορούσε στην πραγματικότητα να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα!

Ο Κουμάρ είπε στην Daily Star: «Τώρα, η Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 έχει το ισχυρότερο πλανητικό ερέθισμα για να πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και οι 10 και 29 Ιουνίου μπορεί επίσης να έχουν λόγο».

Πηγή: in.gr