14 Απριλίου, 2024

Άστραψε και βρόντηξε ο βασιλιάς Κάρολος – Έκανε έξωση σε Χάρι και Μέγκαν

Αστραψε και βρόντηξε ο βασιλιάς Κάρολος μετά τις απανωτές επιθέσεις του μικρού γιου του στη βασιλική οικογένεια μέσα από τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare». Εδωσε εντολή να πετάξουν έξω τον Χάρι και τη Μέγκαν από το σπίτι της βασιλικής οικογένειας, όπου έμεναν όσο ζούσαν στη Βρετανία.

 Η επίσημη εντολή έξωσης από το σπίτι στο Φρόγκμορ παραδόθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ με εντολή του Καρόλου στο αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ ζευγάρι, λίγο μετά την κυκλοφορία του «Spare», σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun». Αυτό σημαίνει, όπως εξηγεί η εφημερίδα, ότι από τη στιγμή που ο Κάρολος ξεσπίτωσε τον Χάρι με τη Μέγκαν αυτοί πρέπει να φροντίσουν άμεσα να πάρουν από το Φρόγκμορ όσα προσωπικά αντικείμενα έχουν αφήσει ακόμη εκεί. Οταν θα επισκέπτονται δε τη Βρετανία δεν θα έχουν πού να μείνουν και θα πρέπει απαραίτητα να κλείνουν ξενοδοχείο.

 Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι με αυτή την κίνηση ο Κάρολος έστειλε δύο ηχηρά μηνύματα στον γιο του. Από τη μία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για όσα υποστήριξε ο Χάρι στο «Spare», ενώ από την άλλη του δείχνει ότι δεν πρέπει να θεωρεί σίγουρη την πρόσκλησή του στην τελετή στέψης στις 6 Μαΐου.

espressonews.gr