28 Μαρτίου, 2024

ΑΣΕΠ: 1.123 προσλήψεις σε δήμους – Η προθεσμία για τα δικαιολογητικά

Από σήμερα έως την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 στις 2μμ  θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά (Β΄ Σταδίου) για την προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά  1.123 προσλήψεις  με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης ».

 Αυτό αφορά τους υποψήφιους ΠΕ της προκήρυξης 13Κ/2021 που περιλαμβάνονται στον πίνακα της επισυναπτόμενης ανακοίνωσης, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο παράρτημα Στ’ της προκήρυξης, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων/προσληπτέων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν μεταξύ άλλων: Η διαδικασία ελέγχου των παραβόλων της ανωτέρω προκήρυξης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αίτηση και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον σχετικό πίνακα και δεν αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών εδώ

madata.gr