28 Ιουνίου, 2024

Απονομή Διπλωμάτων στη λήξη των μαθημάτων της κολύμβησης της Γ΄ και Δ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Ν. Ηρακλείου

Με την απονομή των διπλωμάτων, την οποία πραγματοποίησε ο κ Μανώλης Μπελαδάκης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κολύμβησης της Γ΄ και της Δ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Ν. Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2023-2024.
Παράλληλα, παραβρέθηκαν και απένειμαν διπλώματα στους/στις μικρούς/ές κολυμβητές/τριες μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, η κα Ελένη Μαράκη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης, ο κ. Ιωάννης Τσαπάκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ο κ. Μέναδρος Παντελλίδης, Πρόεδρος της Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Η., ο κ. Κώστας Σακαράκης, Διευθυντής του Ε.Α.Κ.Η., ο κ. Δημήτριος Τσιράκος, Διευθυντής Αθλητικών Κέντρων ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ και ο κ. Ελευθέριος Μπούης, Υπεύθυνος Λειτουργίας Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Οι μαθητές είχαν μία έκπληξη για τους παρευρισκόμενους, χαρίζοντάς τους ζωγραφιές και σκορπίζοντας πολλά χαμόγελα.
Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν όπως προβλέπεται από το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών και με βάση του ΦΕΚ Αριθμ. 99448/Δ5 11/09/2023 και όπως προβλέπεται για τις μετακινήσεις των σχολείων προς και από το κολυμβητήριο με το Ν.4415/2016 Φεκ159/τ.Α΄/6.09.2016 .
Φιλοξενήθηκαν στις δύο μικρές πισίνες εκμάθησης: α) του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου και β) του Παγκρητίου Σταδίου. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών-τριών που συμμετείχαν ήταν 2.550 από 91 Δημοτικά Σχολεία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης και τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση των μαθημάτων.
Συγχαίρουμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κ. Ιωάννη Βογιατζάκη, κα Όλγα-Λίνα Κουκιαδάκη, κ. Στέργιο Παπαδάκη, κ. Κώστα Κουτρούλη, κα Αμαλία Ιερωνυμίδη, κ. Ιωάννη Ζελεσκίδη, κ. Νικόλαο Παπαδημητρίου και κα Ανδρομάχη Μαρκογιαννάκη και το Συντονιστή Κολύμβησης κ. Νικόλαο Ακουμιανάκη για τον άριστο επαγγελματισμό τους και τη συνεργασία μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Ευχαριστούμε επίσης τη Διοίκηση του Ε.Α.Κ.Η. και τη Διοίκηση του Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ για τη συνεχή στήριξή τους όλο το διάστημα της πραγματοποίησης των μαθημάτων.
Επιπλέον, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό των δύο εγκαταστάσεων, μόνιμο και μη, για την καθημερινή τους συμπαράσταση σε οποιαδήποτε τομέα (νοσηλευτικής, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, γραμματειακής υποστήριξης), για τη συμβολή του στην απολύτως ασφαλή και αποδοτική διεξαγωγή του μαθήματος της κολύμβησης.
Τέλος, ευχαριστούμε τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών μονάδων καθώς η πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλε στην ολοκλήρωση και στην επιτυχία των μαθημάτων.