28 Μαρτίου, 2024

Άντριαν Πέιν: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που πυροβολείται και πέφτει νεκρός

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει μάλλον καταγράψει τη στιγμή του πυροβολισμού από τον οποίο έπεσε νεκρός ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το FOX35 έχει καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας τα ξημερώματα της Δευτέρας αλλά και τις κραυγές της μητέρας του Πέιν που καλούσε σε βοήθεια.

Οι Αρχες του Όραντζ Κάουντι έχουν συλλάβει τον 29χρονο Λόρενς Ντόριτι.

Στο βίντεο ακούγεται ο πυροβολισμός με στόχο τον Άντριαν Πέιν ενώ στη συνέχεια ακούγεται μια γυναίκεια φωνή η οποία σύμφωνα με το FOX35 είναι η μητέρα του Πέιν να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου, τον πυροβόλησε».

Δευτερόλεπτα αργότερα η ίδια γυναίκεια φωνή ακούγεται να συνομιλεί με το κέντρο της άμεσης δράσης και να λέει «παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου» και να συμπληρώνει στη συνέχεια «δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Πριν από λίγες μέρες ο Άντριαν Πειν είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο – Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Όραντζ Κάουντι:
«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Αναρτήσεις από Μάτζικ Τζόνσον και Ντρέιμοντ Γκριν
Συλλυπητήριες αναρτήσεις έκαναν μεταξύ άλλων, ο θρύλος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον και ο τρεις φορές πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν.

Η καριέρα του Άντριαν Πέιν
Ο Άντριαν Πέιν είχε μία πλούσια καριέρα, καθώς αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χόκς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Ορλάντο Μάτζικ πραγματοποιώντας συνολικά 107 εμφανίσεις, ενώ είχε ένα πέρασμα από την G League με Μαντ Αντς, Όστιν Σπερς και Λέικλαντ Μάτζικ.

Έπαιξε στο πρωτάθλημα της Κίνας με την φανέλα των Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς και στην Ευρώπη, εκτός από τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στην Βιλερμπάν, και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Τουρκική Ορμανσπόρ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ γράφοντας:

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

.ieidiseis.

madata.gr