28 Απριλίου, 2024

Ανθεστίωνας: «Θα επιδιώξουμε να μιλάμε με πράξεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Θραψανού, αναλύοντας τις πρώτες μέρες της νέα διοίκησης της ομάδας, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της προηγούμενης διοίκησης, αναγνωρίζοντας της θυσίες και τον κόπο για την καθιέρωση της ομάδας στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Διανύοντας τις πρώτες μέρες της θητείας μας στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας μας, έχει αρχίσει η δουλειά για το όραμα και τις ιδέες που μοιραζόμαστε.

Ο Α.Ο. Ανθεστίων αποτελεί διαχρονικά τον άξιο εκπρόσωπο του χωριού μας στον αθλητισμό, αποτελώντας φυσικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Με σεβασμό και εκτίμηση στα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, αναλάβαμε τη σκυτάλη και με ταπεινότητα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.

Θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της διοίκησης που ολοκλήρωσε τη θητεία της και τον πρόεδρο, Κώστα Γιαννακάκη, που με κόπο και θυσίες συνέβαλαν τα μέγιστα για την καθιέρωση της ομάδας στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Θα επιδιώξουμε να μιλάμε με πράξεις και ευχόμαστε όλο το Θραψανό να χαίρεται και να είναι περήφανο για τα επόμενα βήματα της ομάδας μας.