20 Απριλίου, 2024

Ανθεστίωνας: Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (VID)

Ο Ανθεστίωνας πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της νέας επίσημης φανέλας με την οποία θα πορευτεί την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρουσιαση φανελας

Την επίσημη εμφάνιση για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21 παρουσίασε η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο μεζεδοπωλείο «Στα καλά καθούμενα» στο Θραψανό. Παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, των διοικούντων και χορηγών, αποκαλύφθηκε η νέα εντυπωσιακή φανέλα της ομάδας μας. Με τα «κιτρινόμαυρα» χρώματα, που συνοδεύουν το σωματείο μας από την ίδρυση του, η τελική επιλογή κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο πρόεδρος Νίκος Δοργιομανωλάκης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν τους παρόντες και ευχήθηκαν με τη φανέλα αυτή, η ομάδα μας να πανηγυρίσει πολλές νίκες και επιτυχίες. Σε όμορφη ατμόσφαιρα και εξαιρετικό κλίμα, δόθηκε το σύνθημα για την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και την αυριανή πρεμιέρα κόντρα στον ΑΟ Τυμπακίου.

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Όμιλος Θραψανού Ανθεστίων στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Η ανακοίνωση:

Την επίσημη εμφάνιση για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21 παρουσίασε η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο μεζεδοπωλείο «Στα καλά καθούμενα» στο Θραψανό.

Παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, των διοικούντων και χορηγών, αποκαλύφθηκε η νέα εντυπωσιακή φανέλα της ομάδας μας. Με τα «κιτρινόμαυρα» χρώματα, που συνοδεύουν το σωματείο μας από την ίδρυση του, η τελική επιλογή κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο πρόεδρος Νίκος Δοργιομανωλάκης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν τους παρόντες και ευχήθηκαν με τη φανέλα αυτή, η ομάδα μας να πανηγυρίσει πολλές νίκες και επιτυχίες.

Σε όμορφη ατμόσφαιρα και εξαιρετικό κλίμα, δόθηκε το σύνθημα για την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και την αυριανή πρεμιέρα κόντρα στον ΑΟ Τυμπακίου.