28 Μαρτίου, 2024

Αν Χεκ: Πέθανε η ηθοποιός μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Η ηθοποιός Αν Χεκ απεβίωσε, αφού την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

O θάνατός της ανακοινώθηκε απο τη φίλη της, Νάνσι Ντέιβις.

Η 53χρονη ηθοποιός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε στις 5 Αυγούστου. Διασωληνώθηκε άμεσα και παρέμεινε σε κώμα με μηχανική υποστήριξη περίπου για μία εβδομάδα.

Εκπρόσωποι της οικογένειας της Anne Heche δήλωσαν νωρίτερα σήμερα, ότι η ηθοποιός κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρή από τους γιατρούς που την παρακολουθούν, μετά τον εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο στο Λος Άντζελες.

Η 53χρονη θα παρέμενε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων) και στη συνέχεια η ιατρική ομάδα θα διέκοπτε τη μηχανική υποστήριξη.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή, όταν και τράκαρε το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα και «έχοντας κάνει χρήση κοκαϊνης».

Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε στο αίμα της Χες μετά το φρικτό ατύχημα, όμως οι Αρχές επισήμαναν ότι η πρώην της Έλεν ντε Τζένερις δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε φωτογραφία που την έδειχνε με ένα μπουκάλι βότκα στο αμάξι.

Η 53χρονη σήμερα ηθοποιός έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Another World», οπού έπαιζε τον ρόλο δύο δίδυμων αδερφών Bίκι και Μάρλεϊ μεταξύ 1987 και 1991, για το οποίο κέρδισε και βραβείο Emmy.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες («Donnie Brasco», «Wag the Dog» και «Six Days Seven Nights»), ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές («The Brave», «Quantico» και «Chicago PD»).

Πηγή: topontiki.gr