6 Μαΐου, 2024

Αμετανόητος ο πρώην επόπτης υγείας: Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA

Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό… στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA.

Δηλώνει αμετανόητος ο πρώην επόπτης υγείας που κατάφερε να πείσει μια 50χρονη γυναίκα να μην διασωληνωθεί με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη ζωή της .

Θεωρίες συνωμοσίας, που αποδείχτηκαν ολέθριες, καθώς ο πρώην επόπτης υγείας δεν έμεινε στις διαδικτυακές αναφορές. Με μηνύματα κατάφερε να πείσει την 50χρονη να αρνηθεί την διασωλήνωση.

Πριν διασωληνωθεί τον πήρε τηλέφωνο και μπορεί και να μιλούσαν και μέρες γιατί εμείς προσπαθούσαμε μέρες να την πείσουμε να διασωληνωθεί, σημείωσε ο Νίκος Καπραβέλος.

Η 50χρονη από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε να διασωληνωθεί. Ο πρώην επόπτης υγείας φέρεται να την προέτρεπε να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του ο πρώην επόπτης μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA κατηγορεί τους γιατρούς που προσπάθησαν να τη σώσουν.

«Αποδεικνύεται από τα μηνύματα που έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή και έλεγε: σώστε με , βοηθήστε με. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της διασωλήνωσης δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει και να στέλνει μηνύματα και να φωνάζει και να ουρλιάζει» υποστήριξε.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Όπως φαίνεται από τα μηνύματα η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση ούτε να μιλήσει, όπως φαίνεται στα μηνύματα που αντάλλαξαν.

«Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94»…

«Τι έπαθες; Υπέγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε αστυνομία. Υπέγραψε κι ανάλαβε την ευθύνη»…

«Πώς να καλέσω αστυνομία αφού είμαι με οξυγόνο; Δεν μπορώ καν να μιλήσω…Και έχω ανάγκη από οξυγόνο»…

Αρνητής και ο πατέρας της 50χρονης ο οποίος ακόμα και μετά το θάνατο του παιδιού του, υπερασπίζεται το δικαίωμα της κόρης του να μην διασωληνωθεί.

«Ήταν δικαίωμα της κόρης μου να κάνει το εμβόλιο ή όχι. Και πολύ καλά έκανε και δεν το έκανε το εμβόλιο. Να ψάξετε να βρείτε ευθύνες στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”. Τι της έκαναν εκεί. Όχι αν το παιδί μου εμβολιάστηκε» σημείωσε.

Επικοινώνησε και με δεύτερο πρόσωπο
Ο επόπτης δημοσιεύει όμως και τις συνομιλίες της άτυχης γυναίκας και με δεύτερο πρόσωπο, γνωστό δικηγόρο του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Η 50χρονη είχε επικοινωνήσει μαζί του ζητώντας τη βοήθεια του.

«Είμαι σε απελπιστική κατάσταση και εδώ δεν με υπολογίζει κανείς… μόνο διασωλήνωση θέλουν» ανέφερε η άτυχη γυναίκα.

Στην ανάρτηση αυτή δεν αποκαλύπτει ωστόσο το τι της απαντούσε ο γνωστός δικηγόρος. Οι γιατροί πάντως που την παρακολουθούσαν μιλούν ξεκάθαρα ότι κάποιοι την καθοδηγούσαν μέσω τηλεφώνου.

Οι συνομιλίες της 50χρονης μπήκαν στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε κατεπείγουσα έρευνα. Ο επόπτης πάντως μένει κλεισμένος στο σπίτι του στη Χαλκιδική.

Η έρευνα θα αποδείξει τα ψευδή στοιχεία και τις ανυπόστατες προτροπές που οδήγησαν μία γυναίκα μόλις 50 ετών στο θάνατο και αν τυχόν έχουν θέσει σε κίνδυνο κι άλλες ανθρώπινες ζωές.

Mega.com

madata.gr