21 Ιουνίου, 2024

Αλέξης Καλοκαιρινός: Συναντήσεις προετοιμασίας και ενημέρωσης με εκπροσώπους φορέων και αρχών (pics)

Συνεχίζει τις επαφές με εκπροσώπους φορέων και αρχών που σχετίζονται με ζητήματα του Δήμου Ηρακλείου ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινούς, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και προετοιμασία, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου 2024.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αλέξης Καλοκαιρινός πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη, τους Αντιδημάρχους, Χωροταξικού Σχεδιασμού & Πολεοδομίας Γιώργο Καραντινό, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου & Τουρισμού Γιώργο Σισαμάκη, Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά, με υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και με την Διευθύντρια της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη, ενώ πραγματοποίησε αυτοψία και στα Ενετικά Τείχη.

«Με μεθοδικότητα και συνέπεια συνεχίζεται η ενημέρωση και η προετοιμασία μας, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής την 1η Ιανουαρίου» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Μέσα από γόνιμες συναντήσεις συνεργασίας εμβαθύνουμε στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, εστιάζουμε σε εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις, καλλιεργώντας προϋποθέσεις αντιμετώπισή τους.».

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός παρευρέθηκε και στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια διμερών σχέσεων του Μεγάλου Δουκάτου με την Ελλάδα και τα τριάντα χρόνια από το άνοιγμα της πρεσβείας του Λουξεμβούργο στην Αθήνα, όπου και συναντήθηκε με την Πρέσβειρα Elisabeth Cardoso. Υποδέχθηκε και ξενάγησε επίσης στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης τον Πρέσβη της Αργεντινής Luis Alfredo Azpiazu, με αφορμή την συμπλήρωση 150 χρόνων διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα την Ελλάδα και την Αργεντινή.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με Αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών Οργανισμών, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και εκπροσώπους φορέων και αρχών, συνεχίζονται.