21 Φεβρουαρίου, 2024

Αγρότες: Ενισχύονται τα μπλόκα – Εβδομάδα αποφάσεων για τις κινητοποιήσεις

Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με τους αγρότες να εμφανίζονται ανυποχώρητοι, καθώς δεν ικανοποιούνται από τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Μετά την χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών που ήρθαν και από τη Θεσσαλία στην έκθεση AGROTICA στη Θεσσαλονίκη και ένωσαν τις φωνές με τους αγρότες από τη Μακεδονία, έχουν αποχωρήσει για τα κατά τόπους σημεία όπου συγκεντρώνονται.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις

Σε αυτό το πλαίσιο, σε πολύωρο αποκλεισμό επί της Εθνικής Οδού Νέων Μουδανίων – Θεσσαλονίκης προχωρούν και στα δύο ρεύματα, ελαιοπαραγωγοί, αγρότες και κτηνοτρόφοι, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση.

Μάλιστα, για αύριο, έχει στηθεί και μπλόκο στον κόμβο της Γαλάτιστας, ενώ την Τρίτη αναμένονται αποφάσεις από την παναγροτική σύσκεψη για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και των αγροτικών μπλόκων παρατηρείται και σε άλλες πόλεις, όπως στο Αίγιο και το Αγρίνιο, όπου υπάρχει κάλεσμα των αγροτικών ενώσεων για δυναμικό αγώνα.

πηγή: MEGA TV