28 Ιουνίου, 2024

Αγιασμός στο θερινό σχολείο του Δήμου Ηρακλείου για παιδιά που οι γονείς τους υπηρετούν στο Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας (vid)

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το θερινό σχολείο που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του 47ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Κρασαδάκη για παιδιά που οι γονείς τους υπηρετούν στο Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας.

Σημέρα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας Αντώνη Περισυνάκη, των προέδρων των Ενώσεων, Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου Νίκου Καλομοίρη, Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης Γιώργου Σφακιανάκη, Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μανόλη Αντωνακάκη και των Στρατιωτικών Νίκου Αντωνόπουλου, γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Στόχος του θερινού σχολείου είναι η φοίτηση μαθητών και μαθητριών ώστε να διευκολυνθούν οι γονείς που εργάζονται σε 24ωρες βάρδιες το καλοκαίρι σε θέσεις ευθύνης. Το σχολείο λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και υπό την ευθύνη των συνδικαλιστικών οργανώσεων των στρατιωτικών που συμμετέχουν με εκπαιδευτικό προσωπικό πολλών ειδικοτήτων. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία τα συνδικαλιστικά στελέχη του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλά θερινά μαθήματα.

Δείτε το βίντεο:
youtu.be/EhuOmRIwgtM

poo.gr