29 Μαΐου, 2022

Αυτό είναι το πιο εριστικό ζώδιο- Δεν θες σίγουρα να τσακωθείς μαζί του

Είναι απολύτως φυσιολογικό να διαφωνείς και να τσακώνεσαι πού και πού με κάποιον αλλά αυτό το ζώδιο χάνει τον έλεγχο, γίνεται ειρωνικό και το πιο εριστικό των άστρων όταν τα βάζει μαζί σου
Είναι πάντα έτοιμοι για τσακωμό. Επιθετικοί και εριστικοί, δε δέχονται με τίποτα το ενδεχόμενο να έχουν άδικο. Λένε τη γνώμη τους με ανυποχώρητες θέσεις, θεωρούν αδιανόητο τον αντίλογο και ποτέ δεν πρόκειται να ζητήσουν συγγνώμη, αν κάνουν λάθος.

Μπορεί ο Ζυγός, οι Δίδυμοι και ο Κριός να διεκδικούν μια θέση κοντά του αλλά ο Τοξότης κατέχει τα πρωτεία! Πέρα λοιπόν από το πιο τοξικό ζώδιο, ο Τοξότης είναι και το πιο εριστικό.

Μπορεί να φημίζεται για τη σοφία του αλλά σε έναν καυγά, ο Τοξότης θα βγει εύκολα εκτός ορίων σαν ζώδιο της φωτιάς. Μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα, να μαθαίνει από τις εμπειρίες της ζωής και η στάση του στη ζωή να αλλάζει σύμφωνα με τα δεδομένα αλλά στις διαφωνίες δεν το βάζει ποτέ κάτω.

Ακόμη κι αν έχεις τα πιο ισχυρά επιχειρήματα και τη μεγαλύτερη γνώση για κάτι, ο Τοξότης θα διαφωνήσει μαζί σου γιατί έτσι θέλει και θα βγάλει όλη την εριστικότητα πάνω σου μέχρι να συμφωνήσεις με κάτι που δεν θες.

jenny.gr