19 Απριλίου, 2024

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια στην αγάπη αυτή την εβδομάδα (20 – 26 Ιουνίου)

Με αίσθημα αισιοδοξίας ξεκινά η νέα εβδομάδα. Λίγο πριν το θερινό ηλιοστάσιο και την έναρξη της γενέθλιας περιόδου του Καρκίνου, νιώθουμε την ανάγκη για ασφάλεια, αλλά και αφοσίωση, ενώ δείχνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας περισσότερο.

Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα βιώσουν πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους ή θα κάνουν νέες γνωριμίες, καθώς τα άστρα τους ευνοούν είναι οι παρακάτω:

Δίδυμοι

Με την εποχή του Καρκίνου να πλησιάζει νίωθετε ήδη μια ψυχική ανάταση. Το άγχος μειώνεται και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Πλέον, έχετε φτάσει με τον σύντροφό σας στο σημείο που δεν χρειάζεται να συζητάτε τα πάντα και ετοιμάζετε μια ρομαντική εξόρμηση.

Καρκίνος

Τα γενέθλιά σας πλησιάζουν και νιώθετε πως το κόκκινο χαλί στρώνεται για εσάς. Πού οδηγεί; Στην πόρτα του σπιτιού σας. Το τι θα γίνει πίσω από αυτή εξαρτάται από εσάς, αν και το ταίρι σας σάς βλέπει και «λιώνει», οπότε οι όμορφες στιγμές είναι σίγουρες. Το ίδιο και με νέες γνωριμίες, που μπορεί να προκύψουν, οπότε μην πείτε «όχι» σε προσκλήσεις.

Τοξότης

Έπειτα από αρκετές διαφωνείες με το ταίρι σας φτάσατε επιτέλους στο σημείο να βρείτε τα κοινά σας σημεία. Τώρα που όλα μοιάζουν ισάξια και ισότιμα, μπορείτε να προχωρήσετε μαζί προς μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας.

marieclaire.gr