2 Μαΐου, 2024

Τον πρόδωσε η αστοχία του

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας τα ηνία της αναμέτρησης, με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται στο 16΄, μετά από εκτέλεση φάουλ ο Στάικο βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Ήταν μια ευκαιριά καλοδουλεμένη στην προπόνηση.

Στο 21΄ οι Κρητικοί λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Σαρδινέρο να βγαίνει τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, πλάσαρε ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε έξοχα.

Η ομάδα του Γιώργιου Σίμου έψαχνε το γκολ, αναπτυσσόμενη κυρίως από τα πλάγια με Βαζ και Σαρδινέρο.

Στην συνέχεια ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σωτηρίου.

Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 60΄ άνοιξε σκορ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες.

Στην συνέχεια δεν υπήρχαν κάποιες αξιοσημείωτες ευκαιρίες, με τις πιο αξιοσημείωτες να είναι 67΄ με το σουτ Ραμπέλο να το αποκρούει ο Βάτερμαν και στο 78΄ με το σουτ του Αγκάγιεβ να περνάει άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (75′ Θεοδωράκης), Ρισβάνης, Γκαλβάο (46′ Κιβρακίδης), Γούτας (75′ Στρούγγης), Γκάλο, Τομάσεβιτς (75′ Νταβιώτης), Μπουσουλάτζιτς (57′ Ούμπιδες), Σάλομον (75′ Νάτσος), Μουνίθ (46′ Γιακουμάκης), Ραμπέλο (75′ Αγκάγιεφ), Μανούσος (57′ Κωτσόπουλος)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (46′ Βάτερμαν), Μαρινάκης (81′ Βαφέας), Διαμαντής (46′ Βούρος), Γιαννούλης (77′ Σελίμοβιτς), Κοροβέσης (64′ Ουές), Στάικος (77′ Νέιρα), Σακόρ (64′ Νοικοκυράκης), Βαζ (81′ Μίγγος), Σαρντινέρο (64′ Σουρνάκης), Γρίβας (64′ Ναμπί), Γκαρκαλατζίδης (46′ Φιγκεϊρέδο)