2 Μαΐου, 2024

Έρχονται εξελίξεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού τον Μάιο

Το θέμα του Βοτανικού φέρνει σήμερα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο αθλητικός Τύπος, με αφορμή και τις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη πάνω στο θέμα. Η στασιμότητα εδώ και μήνες πάνω στο ζήτημα είχε κάνει αρκετούς να θεωρήσουν πως το πρότζεκτ δεν προχωρά, ή ακόμη και πως έχει εγκαταλειφθεί, ωστόσο η εφημερίδα Live Sportσημειώνει πως αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και απεναντίας ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε διαρκή επαφή όλο αυτό το διάστημα και προσπαθούν να βάλουν το πλάνο των γηπέδων σε έναν σωστό δρόμο τόσο πολεοδομικά, με την ένταξη του κλειστού μπάσκετ στη Διπλή Ανάπλαση, όσο και οικονομικά, με τη χρηματοδότηση του έργου που σίγουρα δυσκολεύει λόγω της πανδημίας.

Εκτιμάται πως τον επόμενο μήνα -πιθανότατα στο δεύτερο μισό- μπορεί να προκύψουν θετικές εξελίξεις. Άλλωστε, θετικό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος είχε πει: «Είναι ένα μεγάλο έργο και ανήκει στα έργα-κλειδιά για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πόλης. Και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση. Συστατικά που είναι ήδη δεδομένα. Θέλει σοβαρές αποφάσεις και καλά σχεδιασμένες κινήσεις που θα διασφαλίζουν το έργο αυτό σε όλα τα επίπεδα. Εδώ δεν μιλάμε για μία παρέμβαση εικόνας, αλλά ουσίας».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε καταφέρει να είμαστε όλοι σε μία διαρκή επικοινωνία για να μπορέσουμε να ορίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Η αλήθεια είναι ότι η υγειονομική κρίση πήγε πίσω τις εξελίξεις αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

newsbeast.gr